Hitta er samarbetskommun

Vill er kommun hitta nya lösningar på en lokal utmaning tillsammans med en internationell partner? Sök bland våra partners nedan.

Här kan ni söka efter land eller kommunala funktionsområden för att hitta en intresserad kommunal partner som matchar era önskemål.

Sök efter samarbetsområde, land eller annat

ICLD har bett alla intresserade internationella kommuner att prioritera sina topp 3 områden som de skulle vilja samarbeta kring för att göra det enklare för svenska kommuner att söka efter en passande partner. Skriv in ett område i sökrutan eller leta på de övergripande kategorierna i rullmenyn överst för att hitta er partner. Många kommuner är dock öppna för fler områden än dessa tre. Det går även att söka efter land, universitet, landsbygd/stad eller annat.

  • Hittar ni en kommun eller fråga som verkar intressant för er att driva ett kommunalt partnerskap kring? Kontakta oss via partnership@icld.se eller genom formuläret nedan så hör vi gärna av oss och berättar mer.
  • Hittar ni inte en passande partner? ICLD har ett brett kontaktnät och kan hjälpa er att hitta en bra matchning i något av våra samarbetsländer. Kontakta oss på partnership@icld.se så hjälper vi er.