Administrativ assistent till Visby

ICLD är en av biståndsbranschens mest intressanta organisationer. Vi arbetar för att främja demokrati och processer för delaktighet på lokal och regional nivå i hela världen. Nu kan du bli en del av oss! Vi söker en administrativ assistent på 50% i 6 månader med placering i Visby. Ansök senast den 13 december.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i det administrativa teamet som ansvarar för den löpande administrationen. Dina arbetsuppgifter blir att stötta administratörerna med bl a planering, administration och genomförande av workshops, bokningar av resor, kontakt med leverantörer. Därtill ingår en del praktiskt och att vara ett internt verksamhetsstöd.

Du har

Vi söker dig som är van vid arbete i en mångkulturell miljö och har hög social kompetens, administrativ skicklighet, god självmotivation och utmärkt samarbetsförmåga.
Krav är att du:

  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Är van att arbeta med programvara som finns i Office 365 paketet, eller motsvarande, samt erfarenhet av arbete i databaser.
  • Har erfarenhet av digitala mötesplattformar som Teams och Zoom

Anställningsform

Tjänsten är en tillfällig förstärkning på 50% till den administrativa enheten i 6 månader (11 jan – 9 juli 2021). Din arbetsplats är Visby.

Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV, skall ha inkommit via e-post till conny.broen@icld.se senast den 13 december 2020 märkt med rubriken ”Administrativ assistent”.

Mer information

Conny Broén, ekonomichef, tel: 0498-29 91 54, 070-309 75 01
E-post: conny.broen@icld.se  

Facklig representant: Jim Enström, programhandläggare, tel: 0498-29 91 46, 070-191 46 23
E-post: jim.enstrom@icld.se